...

Vi har haft de jätte bra i de fina vädret, varit i sunnansjö en hel del så hundarna har fått springa lösa. Idag har vi varit ute i skogen och gått/sprungit fanns massa intressant att kolla på tyckte hundarna. Nu tänkte vi åka till hundarnas favoritställe, farmor och farfar.

/Emilie

Fredag

Vi vaknade strax efter kl 6 i morse låg i sängen och myste till kl 9 sen vart de morgonpromenad. Annars har vi vart i sunnansjö en hel del så hundarna har fått springa lösa. Fröja blir allt tuffare och vill gärna testa gränserna lite. Hon drar med sig Konjack på egna äventyr så fort hon får chansen =) Konjack har lärt sig att öppna  gallret vi har in till sovrummet så han kommer nog smyga in titt som tätt nu, så har han fått en balja att bada i =) ställde den ute på balkongen han älskar verkligen att bada och plaska. Hoppas på lite varmare väder snart!

Trevlig helg
/Emilie

Vårkänslor!

Riktigt härligt väder här. Idag har jag sopat av balkongen så har jag och hundarna setat ute. Fröja var lite rädd att gå ut först men när hon väl kom ut var de svårt att få in henne ist =) Ska snart ut och njuta i solen igen!








RSS 2.0