Sen sist

Har väl inte hänt så jätte mycke, lite promenader i skogen Fröja har fått sig en välbehövlig dusch hon vart så fin. Går sådär med ensamträningen, vissa gånger funkar de kanon men nu dom två senaste gångerna har dom haft ner blommkrukor ur fönstret. inte på smått vis heller jord i hela vardagsrummet och blommor i hela hallen. Nu blir de till att köpa kompostgaller, så vi kan dela av lite räcker att hundrana är i köket och hallen när dom är ensamma hemma.




Inte så kul att duscha


/Emilie

Bushundar!

Igår hitta vi en jätte fin väg i skogen, var ute och gick i ca en halvtimme riktigt skönt. Ska ut idag med. Kom nyss på vad Konjack gör när jag vänder ryggen till och dom fått mat. Han går mellan båda skålarna och motar bort Fröja, tar en tugga här och en tugga där =) bäst att matte sitter med när dom äter tror jag.

/Emilie

Våran helg!

De har hänt en hel del. Varit hos Ellinor och hennes hundar så Fröja fick busa av sig, gick riktigt bra. Varit till Björbo och träffa en till hund, och nya människor både Konjack och Fröja skötte sig. Så har vi varit i Sunnansjö hos mamma och pappa där hundarna har fått varit lösa på gården. Kommit massa snö, ska åka till sunnansjö en sväng snart så hundarna får springa och busa lite!


//Emilie

Full fart

Är de på vovvarna, mest hela dagarna. =) Var till farmor och farfar igår. Hundarna blev jätte glada, redan i bilen började konjack vifta på svansen och låta som han gör när han blir glad. Idag har dom busat hela förmiddan trodde dom börja bli trötta nyss, men där hade jag fel. ska försöka ta en lång promenad idag, inte så fint väder men skönt ute iaf!


Pausar lite mellan varven


Blir jobbigt,


och varmt när man busar


Fröja somnar sittandes


Och konjack lägger sig tillrätta på favvoplatsen.


//Emilie

Bilder


Konjack tar sig ett bad


Fröjas utkiksplats


Konjack leker prydnadshund?


Spanar

RSS 2.0